Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών και φόρτου εργασίας των εταιριών ταχυμεταφορών, ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας για την περιφέρεια εκτός Αττικής να καθυστερήσει από 4 εως 6 εργάσιμες ημέρες. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής.

Σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης οι μέθοδοι αγορών "Click Away" και "Click in Shop"  θα είναι διαθέσιμοι από 18/1/2021. Δείτε αναλυτικά το ωράριο καταστημάτων μας στην σελίδα "Ωράριο Λειτουργίας"

Ωράριο Καταστημάτων 

Κατάστημα Μενίδιου (*Μόνο Click Away)  : Καθημερινά Δευτέρα -Παρασκευή 9:00-18:00 Σάββατο 9:00-14:00

Κατάστημα Περιστερίου (* Click in shop)  : Καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 18:00  Σάββατο 9:00-17:00

Σας ευχαριστούμε

Παραγγελίες: 211.0122856, 2130331279, 2102477863
Δωρέαν μεταφορικά με αγορές 79 ευρώ
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Genius Ideas

Genius Ideas

Η εταιρεία GENIUS IDEAS εξειδικεύεται στην κατασκευή οικιακών σκευών και εργαλείων με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων.

Στην μεγάλη συλλογή προϊόντων που διαθέτει μπορείτε να βρείτε μεταξύ άλλων απωθητικές συσκευές, κολάρα υπερύχων, ξύστρες πάγου, φαγητοδοχεία και άλλα. 

Η συγκεκριμένη εταιρεία επικεντρώνει την προσοχή της στην κατασκευή και δημιουργία ιδιαίτερων οικιακών εργαλείων που δεν βρίσκονται εύκολα στο εμπόριο, αλλά είναι υψηλής ποιότητας με την υπογραφή της εταιρείας. 

Όλα της τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από υλικά προηγμένης ποιότητας και τεχνολογίας.

Η χρησιμότητα και η λειτουργικότητα των προϊόντων της είναι αδιαμφισβήτητη.

Σκοπός της εν λόγω εταιρείας στα χρόνια λειτουργίας της και με την πάροδο του χρόνου, είναι η δημιουργία πρακτικών εργαλείων προς οικιακή χρήση τα οποία εξυπηρετούν τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες τους.

 

Βρες όλα τα προϊόντα Genius Ideas με εγγύηση χαμηλότερης τιμής με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.