Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών και φόρτου εργασίας των εταιριών ταχυμεταφορών, ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας για την περιφέρεια εκτός Αττικής να καθυστερήσει από 4 εως 6 εργάσιμες ημέρες. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής.

Σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης οι μέθοδοι αγορών "Click Away" και "Click in Shop"  θα είναι διαθέσιμοι από 18/1/2021. Δείτε αναλυτικά το ωράριο καταστημάτων μας στην σελίδα "Ωράριο Λειτουργίας"

Ωράριο Καταστημάτων 

Κατάστημα Μενίδιου (*Μόνο Click Away)  : Καθημερινά Δευτέρα -Παρασκευή 9:00-18:00 Σάββατο 9:00-14:00

Κατάστημα Περιστερίου (* Click in shop)  : Καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 18:00  Σάββατο 9:00-17:00

Σας ευχαριστούμε

Παραγγελίες: 211.0122856, 2130331279, 2102477863
Δωρέαν μεταφορικά με αγορές 79 ευρώ

Εύρος τιμής

ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Lifetime Cars

Lifetime Cars

Η εταιρεία LIFETIME CARS εξειδικεύεται στην κατασκευή εργαλείων για το αυτοκίνητο.

Στην συλλογή της με προϊόντα μπορείτε να βρείτε κιτ ασφαλείας, καλύμματα θέσεων, καλώδια εκκίνησης μπαταρίας και άλλα.

Η εν λόγω εταιρεία με πολυετή πείρα στον χώρο και αδυναμία στα αυτοκίνητα, φροντίζει να παρέχει σε όλους τους οδηγούς που αποτελούν κοινό του, χρήσιμα και απαραίτητα εργαλεία, αντικείμενα και αξεσουάρ που κάνουν την ζωή τους πιο εύκολη και πιο αποδοτική στην οδήγηση.

Όλα της τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά υψηλής ποιότητας, προηγμένης τεχνολογίας και με επαναστατικό σχεδιασμό που εξυπηρετεί μια πληθώρα αναγκών με βάση ένα όχημα.

Κύριος στόχος της είναι το λανσάρισμα επαναστατικών προϊόντων που βελτιώνουν την διαδικασία της οδήγησης για κάθε άνθρωπο.

 

Βρες όλα τα προϊόντα Lifetime Cars με εγγύηση χαμηλότερης τιμής με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.