Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε πως τα καταστήματα μας ανοίγουν ξανά απο τις 5/4 με την μέθοδο Click Inside με ραντεβού. Τα Ωράρια λειτουργίας διαμορφώνονται ως εξής:

Κατάστημα Περιστερίου: Δευτέρα εως Παρασκευή 10 π.μ. εώς τις 7 μ.μ & Σάββατο : 9 π.μ. εως 5μ.μ  210.2477863

Κατάστημα Μενιδίου :  Δευτέρα & Τετάρτη: 9 π.μ εώς τις 3 μ.μ - Τρίτη & Πέμπτη &  Παρασκευή 9 π.μ εώς τις 2 μ.μ & 5 μ.μ εως τις 8.30μ.μ & Σάββατο : 9 π.μ εώς τις 2 μ.μ  213.0331279

Σας περιμένουμε ξανά με χαρά και ασφάλεια στα καταστήματα μας! 

Παραγγελίες: 2102477860, 2102477863, 2130331279
Δωρέαν μεταφορικά με αγορές 79 ευρώ

Εύρος τιμής

ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Grundig

Grundig

Η εταιρεία GRUNDIG ιδρύθηκε στην Γερμανία το 1930 και έκτοτε έχει καταφέρει να ηγηθεί στον χώρο του εμπορίου, προσφέροντας και κατασκευάζοντας προϊόντα μέρους μιας τεράστιας γκάμας που αφορά το σπίτι, την τεχνολογία, τα ταξίδια, τον καλλωπισμό, την υγεία, και άλλα.

Στην τεράστια συλλογή της μπορείτε να βρείτε προϊόντα παντός είδους, μεταξύ άλλων μπαταρίες, ακουστικά, οικιακά διακοσμητικά, αρωματικά χώρου, φωτιστικά, στολίδια, καθρέφτες και άλλα.

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει, σε άμεσο συνδυασμό με την υψηλή και αναμφίβολη ποιότητα που φέρει σε όλα της τα προϊόντα, την καθιστούν ένα ηγετικό brand στον χώρο του εμπορίου. 

Με την μεγάλη της πείρα στην κατασκευή διακοσμητικών και άλλων λειτουργικών αντικειμένων, έχει καταφέρει πολλά από τα προϊόντα της να βρίσκονται ήδη στα σπίτια ανθρώπων σε διεθνή επίπεδο. Το όνομα της αποτελεί πλέον υπόσχεση και υπογραφή ποιότητας. 

Λειτουργικά προϊόντα που μπορούν να διακοσμήσουν ή να εξυπηρετήσουν ως εργαλεία στο σπίτι σας, όπως ένας φακός αυτό έχει ως κύριο μέλημα της η Grundig. 

Τα προϊόντα της διανέμονται ήδη σε διάφορες χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας. 

Η Grundig προσφέρει άνετα και ανθεκτικά προϊόντα από τα πιο προηγμένα και υψηλής ποιότητας υλικά.

 

Βρες όλα τα προϊόντα Grundig με εγγύηση χαμηλότερης τιμής με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.