Παραγγελίες:  210.2477860 2102477863, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 79 ευρώ
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Instyler

Instyler

Η εταιρεία INSTYLER εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, την δημιουργία και την κατασκευή ποιοτικών προϊόντων με στόχο την σωστή περιποίηση των μαλλιών.

Στην συλλογή της μπορείτε να βρείτε θερμαινόμενα κλάμερ, κεραμικές βούρτσες, ισιωτικές μαλλιών, σίδερα μαλλιών, πιστολάκια, αλλά και καλλυντικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Όλα της τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, ενώ τα ηλεκτρικά της εργαλεία φέρουν πιστοποίηση καλής λειτουργίας.

Τα προϊόντα που σχεδιάζει η εν λόγω εταιρεία είναι εξαιρετικά προσεγμένα με υψηλή αισθητική, έτσι ώστε όχι μόνο να έχουν σωστό αποτέλεσμα στην κόμμωση και την περιποίηση της τρίχας, αλλά και να αποτελούν ένα ιδιαίτερο και κομψό αντικείμενο μέσα στον χώρο. Η αισθητική και η περιποίηση ταιριάζει στην Instyler.

Κάθε στοιχείο της είναι κατασκευασμένο με τέλειο και καινοτόμο σχεδιασμό για να προσελκύει και να ικανοποιεί τους χρήστες του. 

Αποστολή της αποτελεί η δημιουργία εκλεπτυσμένων εργαλείων που δημιουργούν εντυπωσιακά χτενίσματα στα μαλλιά, με χρήση ακόμη και από το σπίτι. Έτσι, κάθε γυναίκα μπορεί πλέον να έχει ένα όμορφο χτένισμα σαν να βγήκε από το κομμωτήριο.

 

Βρες όλα τα προϊόντα Instyler με εγγύηση χαμηλότερης τιμής με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.