Παραγγελίες:  210.2477860 2102477863, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 79 ευρώ
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Ted Baker

Ted Baker

Η παγκοσμίου φήμης εταιρεία Ted Baker  ιδρύθηκε το 1988 από τον Ρέι Κέλβιν και κατασκευάζει προϊόντα μόδας και ομορφιάς για κάθε μοντέρνο άνδρα και γυναίκα.

Στις συλλογές της μπορείτε να βρείτε: ρολόγια χειρός, γυαλιά, γάντια, κοσμήματα, τσάντες, μπλούζες, φούστες, παντελόνια, ζώνες, παπούτσια και άλλα.

 Η πολυετή παρουσία της εταιρείας στον χώρο αποτελεί πλέον ένα δυνατό χαρτί στον κόσμο της μόδας, αφού η εν λόγω εταιρεία κατά καιρούς λανσάρει ιδιαίτερα και μοντέρνα κομμάτια που εντυπωσιάζουν σε κάθε εμφάνιση.

Παράλληλα, όπως διάφορες άλλες εταιρείες, έτσι και αυτή τον τελευταίο καιρό δημιουργεί ειδικές κολεξιόν οι οποίες περιέχουν ενδύματα και αξεσουάρ για κάθε περίσταση, όπως για μια συνέντευξη για δουλειά ή έναν γάμο.

Όλα της τα προϊόντα είναι εξαιρετικά προσεγμένα και κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά. Πρόκειται για ιδιαίτερα, ανθεκτικά και καλαίσθητα αξεσουάρ τα οποία φέρουν, σχεδόν πάντα, το λογότυπο της εταιρείας το οποίο είναι το πλεόν αναγνωρίσιμο της αγοράς.

Σκοπός της εταιρείας από την αρχή της δημιουργία της είναι να καθιερωθεί ως ηγετικό brand στον χώρο της μόδας, και να λανσάρει ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ που φαντάζουν απαραίτητα στο ευρύτερο κοινό.

Από τις συλλογές της έχουν ξεχωρίσει το στυλ και η καλαισθησία στις τσάντες και τα ρολόγια χειρός, τα οποία έρχονται σε διάφορα χρώματα, με σχέδια που κερδίζουν και τον πιο δύσκολο κριτή.

 

Αγόρασε στο hellas-tech.gr όλα τα προϊόντα Ted Baker με εγγύηση χαμηλότερης τιμής με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.