Παραγγελίες:  210.2477860 2102477863, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 79 ευρώ
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Agent Provocateur

Agent Provocateur

Η γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο εταιρεία Agent Provocateur ειδικεύεται στην παραγωγή και δημιουργία προϊόντων για την γυναίκα.

Έχοντας ως βασικό του κοινό την γυναίκα και αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες της, η εν λόγω εταιρεία, κατασκευάζει νυχτικά ενδύματα, αθλητικά ενδύματα, και μεθυστικά αρώματα για την νέα και δυναμική γυναίκα.

Στην συλλογή της μπορείτε να βρείτε αρώματα, νυχτικά, εσώρουχα, αθλητικά κολάν και μπουστάκια, παπούτσια και μαγιό.

Βασικό κοινό στόχευσης της εταιρείας είναι η γυναίκα, η νέα και δυναμική γυναίκα που δουλεύει πολλές ώρες και θέλει στον προσωπικό της χρόνο να νιώθει και να ντύνεται με τα πιο αισθησιακά ρούχα και αξεσουάρ. Παράλληλα, τα μεθυστικά αρώματα της εταιρείας είναι ιδανικά για κάθε περίσταση, ενώ ανάλογα την επιλογή σας μπορούν να σαγηνεύσουν με μια μυρωδιά τον οποιοδήποτε.

Η μοναδική αυτή εταιρεία προάγει τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό χωρίς να γίνεται χυδαία, αλλά αντιθέτως να δίνει στην γυναίκα την απαραίτητη ώθηση να συνδυάσει τον μοντερνισμό και καθωσπρεπισμό με τον ατέρμονο αισθησιασμό.

Μέλημα και στόχος της είναι ως εταιρεία και ως brand να γίνει απαραίτητη σε κάθε γυναίκα, κάθε ηλικίας.


Αγόρασε στο Online Mall όλα τα προϊόντα Agent Provocateur με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.